Syyskokous ja ammatillinen iltapäivä

Järjestämme torstaina 27.10. ammatillisen iltapäivän sekä syyskokouksen Kuopiossa OAJ:n tiloissa osoitteessa Kirkkokatu 33 B 15.

Ammatillisessa iltapäivässä käsittelemme hyvinvointialueita. Pääset kuulemaan luottamusmiesten vastaukset yleisimpiin kysymyksiin ja yleistietoa liikkeenluovutuksesta. Tule siis kuulemaan ja keskustelemaan aikamme suurimmasta sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistuksesta, vaikka oma työtehtäväsi ei siirtyisi hyvinvointialueelle! Puhujina ammatillisessa iltapäivässä ovat luottamusmies Noora-Maria Ahl (Kuopion kaupunki) sekä pääluottamusmies Katja Karhunen (KYS). Aloitamme ammatillisen iltapäivän kahvituksineen klo 13:30 ja tilaisuus päättyy kello 16 mennessä.

Jatkamme syyskokoukseen ammatillisen iltapäivän jälkeen OAJ:n tiloissa kello 16. Syyskokoukseen paikan päällä osallistuville on tarjolla lämmin ruoka.

Halutessasi voit osallistua molempiin tapahtumiin myös etäyhteydellä. Etäyhteydellä osallistuviakin pyydetään ilmoittautumaan samalla ilmoittautumislomakkeella.

Tervetuloa mukaan!

Syyskokous terveisin

Pohjois-Savon psykologiyhdistyksen johtokunta