Kesäkauden avajaiset

Tervetuloa kesän 2022 avajaisiin perjantaina 17.6. !

Avaamme kesän kahden erillisen tapahtuman voimin. Perjantaina 17.6. pidetään ammatillinen iltapäivä sekä illalla nauretaan viidelle koomikolle. Tapahtumiin ilmoittautuminen avautuu myöhemmin, mutta laitahan kalenteriin jo merkintä!

Aloitetaan kesäkausi viettämällä ammatillinen iltapäivä piristävän kahvittelun merkeissä. Paikalla on Psykologiliiton puheenjohtaja Jari Lipsanen ja tarjolla on kahvin lisäksi leipää sekä pientä makeaa purtavaa. Tapahtuma pidetään Lapland hotellin kokoustilassa klo 13.30 alkaen. Iltapäivä päättyy viimeistään klo 16. Ammatilliseen iltapäivään on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä.

Kuopion komediafestivaali on vihdoin täällä! Yhdistyksellä on lippuja perjantain 17.6. Maxim Kuopion esitykseen ”viisi koomikkoa säkissä”. Esitys alkaa klo 18.00. Tapahtumaan on 5€ omavastuu. Saat siis vitosella viisi koomikkoa ja kollegat kaupan päälle!

Tarkemmat tiedot päivän ohjelmista ja ilmoittautumisen linkit tiedotamme myöhemmin. Ilmoittautua voi joko molempiin tai vain toiseen tapahtumaan.