Kesäkauden avajaiset 17.6.

Käynnistetään kesä perjantaina 17.6. kahden erillisen tapahtuman voimin. Alla tiedot molemmista tapahtumista. Voit ilmoittautua joko molempiin tai vain toiseen tapahtumaan.

Ammatillinen iltapäivä

Puhujana tilaisuudessa on Psykologiliiton puheenjohtaja Jari Lipsanen. Tarjolla vatsan täytteeksi on runsas iltapäivän piristys kahveineen. Tapahtuma pidetään Lapland hotellin kokoustilassa. Ammatilliseen iltapäivään voit osallistua myös etäyhteydellä. Muistattehan, että ammatilliseen iltapäivään saa osallistua työajalla.

Ohjelma:

13.30 – 14 kahvit

14-16 Psykologiliiton puheenjohtaja Jari Lipsanen

Ilmoittautuminen tästä linkistä Pohjois-Savon psykologiyhdistyksen ammatillinen iltapäivä 2022 (google.com) 1.6. mennessä.

Kuopion komediafestivaali

Kuopion komediafestivaali on vihdoin täällä! Yhdistyksellä on lippuja perjantain 17.6. ohjelmaravintola Maximin esitykseen Viisi koomikkoa säkissä. Esitys alkaa klo 18.00 ja sen kesto on 2h. Tapahtumaan on 5 € omavastuu. Saat siis vitosella viisi koomikkoa ja kollegat kaupan päälle!

Ilmoittautuminen komediafestivaalille avautuu perjantaina 20.5. klo 9.00. Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä Ilmoittautuminen Komediafestivaaleille (google.com) . Ilmoittautuminen on sitova, eikä omavastuuta palauteta.

Terveisin

Pohjois-Savon psykologiyhdistyksen johtokunta